De week van groep 5

Alle glazen potjes verzamelen!

Wat een heerlijke rust is er terug in de groep. Kerst is ook anders dan anders, maar de sfeer er omheen is minder prikkelend dan die van de Sint. 

We hebben deze week onder andere aandacht besteed aan rekenen met geld, aan de molen/mollen-afspraak bij spelling en aan de gebiedende wijs bij taal. De rekenles over schaduw konden we direct toepassen op het onderbouwplein. En bent u benieuwd hoe uw kind er over pakweg 70 jaar denkt uit te zien? Hou dan de voorzijde van het portfolio in de gaten (bij het Ipc thema Jong en Oud).

Voor de ’kerstweek’ zijn de voorbereidingen in volle gang. Een paar kinderen hebben chocolade meegenomen (kerstactie) en een aantal ouders hebben op de lijst naast de deur genoteerd wát we volgende week donderdag gaan eten. Lekker! We kijken er nu al naar uit.
N.B. Voor een kerstknutsel op donderdag 22 december, hebben wij glazen potjes nodig (zonder etiket). Niet te groot (middenmaatje); er moet een waxinelichtje in kunnen. De potjes kunnen de hele week worden ingeleverd. Als er teveel zijn, dan geef ik een seintje.

Tot de volgende keer.

20221214_135703 20221214_135703