De week van groep 1/2 a

Bericht van 14-04-2023

Al enkele weken zijn we bezig met onze moederdag cadeautjes en sinds deze week zijn ze af! Ook hebben we bij de cadeautjes versjes geoefend en tekeningen gemaakt. 

We hebben het lied, de ziggzagg, van de koningspelen geoefend. In de klas het liedje zingen en met de gym ook het dansje oefenen. Volgende week vrijdag zijn er koningspelen en doen we dit liedje met de hele school op het onderbouwplein. Wij kiennen hem alvast. 

Donderdag hebben de kinderen hun laatste sticker op de kalender verdiend. Alle trommels waren leeg! Dat betekende een feestje. En dat feestje wilde de kinderen gelijk de volgende dag al. Vrijdag kwamen alle kinderen in hun pyjama of onesie naar school. Samen met alle knuffels is het een gezellige boel. Rekenen in de ochtend vonden de kinderen niet zo’n goed plan, want dat hoort toch niet bij een feestdag? Gelijk hadden ze, we gingen dansen en muziek maken. Dat hoort namelijk wel bij een feestje!

Volgende week de laatste week voor de vakantie. De nieuwe juffen komen allebei nog dagen meekijken en vrijdag hebben we de koningspelen. Dat belooft een fijne week te worden. 

Fijn weekend!

mothersday mothersday