De Willibrord 100 jaar!

En dat gaan we vieren!

U weet het vast al: de Willibrord bestaat in 2024 honderd jaar! Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en moet gevierd worden! We hebben ervoor gekozen om dit op een heel gezellige manier te vieren in de week van 8-12 juli. In deze week zullen er diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Normaal hebben we in deze week het eindejaarsfeest. Dit jaar doen we dat, met dank aan de Ouderraad, iets anders. We hebben geen eindejaarsfeest zoals we dat gewend waren, maar een hele week met diverse activiteiten. Hieronder alvast een korte aankondiging van wat gaat komen, meer info volgt tegen die tijd nog...

 

Hoe ziet de week eruit?

Maandag 8 juli: we starten de feestweek met een gezellige feestlunch! Op het plein, kleedje mee, eigen lunch mee en lekker samen eten. Daarnaast zingen we ons Willibrordlied, dat speciaal voor ons gemaakt is en de komende tijd stiekem geoefend zal worden. U bent van harte welkom om mee te lunchen en dan kunt u direct het fantastische lied horen!

 

Dinsdag 9 juli: Oud Hollandse spelletjes! We gaan genieten van diverse oude spelletjes en gebruiken. Daarnaast maken we per groep mozaïek stenen, die straks een plekje krijgen op ons nieuwe plein! De groepen 7 en 8 hebben deze dag ook een heuse escape room op school.

 

Woensdag 10 juli: Houd deze dag ook maar alvast vrij in uw agenda want deze dag organiseren we een sponsorloop. U komt ons toch ook aanmoedigen? We hopen dat de kinderen mooie sponsorbedragen gaan ophalen! En de opbrengst? Die gaat natuurlijk naar het plein!

 

Donderdag 11 juli: Deze dag wordt er gepuzzeld! Met een voorstelling voor de kleintjes, een speurtocht voor groep 1 t/m 4 en een escaperoom voor de groepen 5 en 6 zullen de kinderen bezig zijn. Daarnaast combineren we deze dag met meesters en juffen dag. 

 

Vrijdag 12 juli: We sluiten de week samen af. De Klankenkaravaan zal ons deze dag begeleiden. In de ochtend volgen de kinderen van onderwijs diverse workshops, in de middag is iedereen welkom om onze voorstelling te bekijken! Met een ijsje voor de kinderen, sluiten we deze dag ook om 14.30 uur af. (In tegenstelling tot eerdere berichten waar de kinderen om 12.00 uur uit zouden zijn.)

Als team gaan we dan nog door, in de avond organiseren we namelijk een reünie voor alle leerlingen en medewerkers die ooit op de Willibrord hebben gezeten.  Bent u oud leerling, dan hopen we u in de avond te zien. Aanmelden hiervoor kan binnenkort.

 

Natuurlijk is deze feestweek voor het gehele kindcentrum, zowel onderwijs als opvang. Vanzelfsprekend zullen we hier wel op gepaste wijze vorm aan geven, rekening houdend met de indrukken die de allerkleinsten opdoen. Zij zullen dus diverse activiteiten op eigen wijze, iets kleiner, vormgeven.

 

En onze ouders? Die kunnen vanzelfsprekend de hele week meegenieten bij de lunch, de sponsorloop en de voorstelling. Daarnaast wordt, door de Ouderraad, al eerder een ontzettend gezellige avond georganiseerd, namelijk op 28 juni. We hopen op voldoende aanmeldingen zodat we ook die avond enorm kunnen genieten! Meer info daarover in het bericht over de bingo avond! We hopen daar vele ouders van onderwijs en opvang te zien!

 

Meer weten over deze week? Op de site is een pagina over dit nieuws ingericht. Hier volgt steeds meer nieuws!

 

Al met al gaat het fantastisch worden! We kijken ernaar uit!

 

Nieuwsfoto-100-jaar-Willibrord Nieuwsfoto-100-jaar-Willibrord